Haydi Çocuklar Kolleksiyon Yapalım

Yeşilköy 2001 College öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı ile “Haydi Çocuklar Koleksiyon Yapalım” isimli sergimiz, 2001 Sanat Galerisinde 18 Nisan 2017 Salı günü Collection Club  başkanı Şerif Antepli tarafından açıldı. Collection Club üyelerinin de konuk katılımcı olarak desteklediği sergi 18 Nisan – 12 Mayıs 2017 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Collection Club, ülkemizde koleksiyonculuğun sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak ve koleksiyonculuğun doğru tanıtımını yaparak, özellikle yeni nesillerin koleksiyonculuğa ve araştırmacılığa ilgisini arttırmak misyonu ile kurulmuş bir topluluktur. Collection Club’ın üye sayısı bugün yüzün üzerindedir.Üstlendiği misyon gereği bu güne kadar İstanbul ve İzmir’de 22 kez sergi açan Collection Club ayrıca okullarda ve kültür salonlarında konferanslar vermiştir.

Yeşilköy 2001 College öğrencileri ve  öğretmenleri ile gerçekleştirilen “Haydi Çocuklar Koleksiyon Yapalım” isimli sergi, topluluğun 23. sergisidir.  Collection Club başkan yardımcısı Kurucumuz Hilmi Nakipoğlu’na  bu sergiyi okulumuz sanat galerisinde organize ettiği ve Collection Club topluluğu ile bizleri buluşturduğu için şükranlarımızı sunuyor,  tüm katılımcılara kolleksiyonlarını başarıyla geliştirebilmelerini diliyoruz.