Bilgilendirme: Okulumuzda Alınan Covid-19 Önlemleri

Özel Yeşilköy 2001 Koleji olarak, “Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Komisyonu”muzu kurduk ve okulumuzda gereken bütün önlemleri aldık.

• Dezenfektanlarımız Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği formüllere uygun olarak Medicate Hijyen Kontrol Hizmetleri tarafından hazırlandı.
  • Dezenfeksiyon uygulamalarımız yine aynı firma tarafından belirli aralıklarla tüm sınıf, ortak alan ve temas alanlarına yapılmaktadır.

CORONAVIRUSE KARŞI MEDICATE NELER YAPAR?

Medicate uygulamalarında hipokloröz asit – nötral elektrolize su bazli ürünler kullanarak kimyasal önlemler alinmaktadır. Ürün T.C. Sağlık Bakanlığı, EPA United States Enviromental Protection Agency, USDA Organic ve FDA onaylidir.

• Piyasada kullanılan ürünler gibi anlık değil, uzun süreli dezenfeksiyon sağlar.
  • Uygulanan yüzeyde anti bacterial, anti viral ve anti fungal etki oluşturmaktadir.
  • Tekstil, plastik, mermer, seramik, ahşap gibi her türlü yüzeye uygulanabilir.
  • Uygulanan yüzeye viral, bakteriyal ve fungal yapı bulaştığında etkin olamaz.
  • Kalıcılık süresi optimum koşullarda 30 güne kadar çıkar.
  • 15 dakikalik kuruma sonrasında ortam ve yüzeyler aynı şekilde
  • Herhangi bir dezenfektan yada temizleyici madde uygulanması sonrasında yüzey özelliği
  • Cilde temasinda alerjik yada dermatolojik bir etki oluşturmaz.
  • Hiçbir yan etkisi yoktur.
  • COVID-19 Coronavirus ile birlikte bakteri, virus, mantar ve küf oluşumlarını da engeller.

KULLANILAN ÜRÜNÜN ETKEN MADDESİ NEDİR?

Hipokloröz asit içerir. Hipokloröz asit insan vücudunda bulunan son savunma mekanizmasıdır. Hiçbir virüs ve bakteri ayrımı yapmadan insan vücudunda savaşır. İnsan vücudunun dışında insana ve çevreye zarar vermeden tek hücreli tüm mikroorganizmaları yok eder ve çok kuvvetli bir dezenfeksiyon sağlar.

UYGULAMANIN YüZEYDE VE HAVADA KALICILIĞI NEDİR ?

Havada, suda ve diğer tüm yüzeylerde aHoksijene bağlı yaşar ve kirleticinin oranına göre 24 saat ile 30 gün arası koruma sağlar.

UYGULAMANIN ÇALIŞMA PRENSİBİ NEDİR ?

insan ve doğa açısından en zararsız dezenfektandır. Oksijene bağlanan tüm mikro orgnizmaları sınıf yaspı ve büyüklük farkı olmaksızın öldürür. 15 saniye ile 5 dk.arasında tüm zararlıları yok eder ve kalıntı bırakmaz. TIP 1 DEN 5 E KADAR İNSAN, DOĞA HAYVAN, GIDA VE SU İÇİN BİOSİDAL RUHSAT ALMIŞ TEK ÜRÜNDÜR.