Cumhuriyet Bayramı coşkumuz 6B sınıfı öğrencimiz Manolya Karakoç’un üstün başarısı ile taçlandı.

Okulumuz bilim,sanat,edebiyat,spor gibi önemli alanlardaki başarı öykülerine her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor. Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘‘Cumhuriyet’’ temalı şiir, resim ve kompozisyon yarışmasına okulumuz adına katılan 6B sınıfı öğrencimiz Manolya Karakoç, üstün bir başarı göstererek ilçemizde şiir kategorisinde birinciliğe hak kazanmıştır. Bizler de öğrencimizi göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı tebrik ediyor, ismini daha birçok başarıda görmek istediğimizi içtenlikle belirtiyoruz.

Öğrencimizin şiirini 29 Ekim 2017 resmi ilçe töreninde kendi sesinden dinlemek için tıklayınız.