Cimnastikte Gururumuz

Okulumuz 1/B sınıfı öğrencilerimizden Nil Deniz TARHAN High Touch Ritmik Cimnastik Yarışmasında 5100 puan alarak bizi gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

“Happy Theatre” Ekibi Okulumuzdaydı

Okulumuza her yıl Yabancı Diller Bölümü tarafından davet edilen “Happy Theatre” ekibinin profesyonel yabancı oyuncularının sergilediği “Charlie and the Chocolate Factory” ve “Sherlock Holmes” performansı çok etkileyiciydi. Öğrencilerimiz bu oyunları İngilizce izleme fırsatı buldular. Sahnede aktif rol alan öğrencilerimiz oyunlara renk kattılar. “Happy Theatre” ekibine muhteşem performansları için teşekkür ederiz.

“İki Arşiv Bir Seçki  – Ara Güler’in İzinde” Sergisini Gezdik

Bir kentin kimliğinin oluşumunda fotoğraf ortak belleği şekillendirir. Ara Güler’ in fotoğrafları da İstanbul söz konusu olduğunda kente dair ortak anılar barındırır. Görsel Sanatlar dersinde 6. Sınıflarımız ile 2000’lerin İstanbul’ u ile 1900’ lü yılların İstanbul’ unu fotoğraf sanatı üzerinden inceledik. Hayal ettiğimiz   İstanbul’ u eskizlerimizde canlandırdık.

Cumhuriyetimizin 96 Yılını Kutluyoruz

Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

3.Sınıflarımızla Rahmi Koç Müzesi Gezisi

Gezimizde öğrencilerimizle dünden bugüne teknoloji ve tasarım gelişmeleri ile keşif küresini yerinde inceleyip, dünyamızın yapısı ve güneş sistemi ile ilgili çok faydalı bilgiler edindik.

Pera Müzesi 7.Kıta Sergisi Gezimiz

7.sınıflarımız Pera Müzesi 16. İstanbul Bienali kapsamında olan 7. Kıta Sergisini gezdiler. Sergi, dünyanın yaşanabilirliğini ve yeni dünyalar yaratmak için türler arasında nasıl işbirlikleri kurulabileceğini düşünmeye davet ediyor.

Galata Kulesi’ne Gezimiz

Havacılık ve Havacılık Tasarım Kulübü ortak dersinde, Galata Kulesini ziyaret eden öğrencilerimiz Hezârfen Ahmed Çelebi’nin izinden giderek güzel İstanbul’ un seyrinde kanat tasarımlarına ilham aldılar.