Cumhuriyetimizin 96 Yılını Kutluyoruz

Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun”

3.Sınıflarımızla Rahmi Koç Müzesi Gezisi

Gezimizde öğrencilerimizle dünden bugüne teknoloji ve tasarım gelişmeleri ile keşif küresini yerinde inceleyip, dünyamızın yapısı ve güneş sistemi ile ilgili çok faydalı bilgiler edindik.

Pera Müzesi 7.Kıta Sergisi Gezimiz

7.sınıflarımız Pera Müzesi 16. İstanbul Bienali kapsamında olan 7. Kıta Sergisini gezdiler. Sergi, dünyanın yaşanabilirliğini ve yeni dünyalar yaratmak için türler arasında nasıl işbirlikleri kurulabileceğini düşünmeye davet ediyor.

Galata Kulesi’ne Gezimiz

Havacılık ve Havacılık Tasarım Kulübü ortak dersinde, Galata Kulesini ziyaret eden öğrencilerimiz Hezârfen Ahmed Çelebi’nin izinden giderek güzel İstanbul’ un seyrinde kanat tasarımlarına ilham aldılar.

Camera Museum Gezimiz

Kurucularımızdan Hilmi Nakipoğlu, henüz 12 yaşında gençliğinin baharındayken hayattan kareleri saklayıp bu güne taşımayı aklına koymuş, merakının ve tutkusunun peşinden yürüyerek bu değerli kamera müzesini kurmuştur.  İlk kamerasıyla annesinin çeyiz sandığından karanlık oda yapan genç Nakipoğlu müzesini anlatırken coşkuyla ışıldamaktadır. Emeğine, tarihe saygısına onu bu güzel çabayla tanıştıran babasına teşekkür ederiz.

Yazar Betül Avunç’la Söyleşi

Türkçe Zümremizin organize ettiği etkinlikte, İkiz Gezginler İstanbul’da kitabının yazarı ve Peter Pan kitabının çevirmeni Betül Avunç  30 Eylül Pazartesi günü okulumuzun 4,5,6 ve 7. sınıf öğrencileriyle buluştu. Keyifli söyleşimizin ardından kitaplarını imzalatan öğrencilerimiz , okudukları kitabın yazarı ve çevirmeni ile tanışmanın keyfini çıkarttılar. Yazarımıza güzel sohbeti için teşekkür ediyoruz.

2001 Bisikletçileri bu kez Dünya Barış’ı için pedalladı

Dünya Barış Günü’ne özel “Barış için pedallıyoruz” sloganıyla başlattığımız 2.Bisiklet Şenliğimiz’i öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile  keyifli bir şekilde gerçekleştirdik. Şenliğimizde görev alan tüm öğretmen ve personelimize, büyük bir sorumluluk bilinciyle görev alan öğrencilerimize ve bize güvenip çocuklarını emanet eden tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.