Kırmızı Et Kullanımına İlişkin Tedbir Yazısı

Özel Yeşilköy 2001 İlkokulu / Ortaokulu Müdürlüğü

17.09.2018

Değerli Velimiz,

Son günlerde gerek görsel gerekse yazılı basında yer alan kırmızı et tüketimi ile ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.

Özel Yeşilköy 2001 Koleji olarak eğitim kurumumuzdaki öğünlerde yer alan besinleri SODEXO Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş.’den temin etmekteyiz.

SODEXO Entegre Hizmet Yönetim A.Ş. ISO22000:2015 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HACCP Uygulamaları ile mal kabul aşamasından servis aşamasının sonuna kadar gıda güvenliğini en üst seviyede tutarak tüketicilerine sağlıklı gıda sunma konusunda dünya çapında kabul görmüş bir firmadır. Kullanılan tüm ürünler, sektöründe kabul görmüş ulusal ve uluslararası kalite standartı belgelerine sahip firmalardan temin edilmektedir. Ürünlerin içerik ve spektleri yönünden T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın izni bulunmayan hiç bir ürün kullanılmamaktadır. Tüm ürünlerde olduğu gibi et ürünlerinde de tüm yasal ve kalite belgeleri mevcut firmalar tercih edilmektedir. Firma tarafından paylaşılan belgelere okulumuzun internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Özel Yeşilköy 2001 Koleji olarak, en değerli varlıklarımız olan öğrencilerimizin her zaman olduğu gibi sağlıklı, güvenli ve dengeli şekilde beslenebilmeleri adına menülerimizde tedbir amaçlı bir süre kırmızı et tüketimine ara verdiğimizi siz değerli velilerimizle paylaşmak isteriz.

Saygılarımla,

Züleyha YÜZÜK