HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Doğayı birlikte paylaştığımız sevimli dostlarımızın haklarını korumak ve onlara sahip çıkmak bizim en büyük görevimizdir. Bu bilinçle; 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili 2. Sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları hayvan maskeleri ve hayvan sevgisini yansıtan pankartlarla okul koridorlarında ve bahçesinde farkındalık yürüyüşü yaptılar. İlkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizle “Onlar Bizim Canımız Sosyal Sorumluluk Projesi ” ile de kimsesiz sokak hayvanları için kedi ve köpek maması toplama amaçlı okulumuzda mama toplama köşesi oluşturduk ve 11 Ekim 2021 Pazartesi gününe kadar da hayvan dostlarımız için toplayacağız. Toplanan tüm mamalar sokak hayvanlarına ve hayvan barınaklarına bağışlanacaktır.